Hort ecològic a Ordino

un somni

El petit hort ecològic que compartim entre quatre famílies ens va portar emocions, il•lusió, moments de tendresa en família, energies vitals, plats colorits, assaborits i nutrients, i ens va ensenyar que la naturalesa es generosa i ens cuida. Cuidem-nos-la doncs!

Veure com una petita i fràgil planta creix, fa flors, arriba a donar-nos fruits que ens alimenten, i després es transforma, va ser un aprenentatge molt important sobre la vida pels més petits. I els grans, hem après a confiar en la terra i en la saviesa de la naturalesa. I hem après que lo que més hem de cuidar son les relacions: entre plantes i terra, entre plantes entre si, entre plantes i el seu entorn natural, bitxos inclosos, i no en últim lloc entre plantes i nosaltres.
Pel que fa a nosaltres, les persones que portem l’hort, no som més que elements de l’ecosistema, no per sobre ni per sota; som elements i de les connexions que tenim entre nosaltres i les connexions que tenim amb l’hort neix la riquesa, siguin aquestes connexions positives o, en alguns moments, negatives. Per què el sol fort, que crema, fa possible la pluja.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s