Un propòsit per al 2015? Més salut als nostres menjadors escolars!

p._07_alts_central_menjador_escolar_ordino_marc_rovira (1)Foto: bondia.ad

En els menjadors escolars es consumeix cada mes blat de moro i, a diari, altres productes que poden contenir blat de moro i soja transgènics. Informes científics testifiquen la vulnerabilitat dels nens, els qui comporten característiques d’absorció, metabolisme i excreció, naturalesa i intensitat d’exposició, diferents dels adults. Són vulnerables a partir de les primeres setmanes d’embaràs fins a la culminació del seu desenvolupament (identificat, en general, amb el final de l’adolescència).

… els estudis realitzats pel Dr. Séralini del Centre Francès d’Investigació i Informació Independent sobre Enginyeria Genètica (CRIIGEN), apunten que els efectes nocius del consum de OGM es donen a llarg termini.

unnamed

El blat de moro Monsanto estudiat va generar tumors mamaris, la qual cosa indicaria que els OGM provoquen canvis hormonals.

El blat de moro i la soja transgèniques estan presents en nombrosos productes alimentaris, com a midons o lecitina de soja. També entren en l’alimentació dels animals dels quals ulteriorment consumim la carn i els seus derivats, la llet o els ous.

Com poden els consumidors evitar la ingesta de OGM?

llegir mésUn propòsit per al 2015 – integral

 

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s